اولين و مهم ترين محيطي كه در آن ايجاد انگيزه تحصيلي دانش آموز نقش به سزايي دارد، خانواده است؛ چنانچه جو فرهنگي مسلط بر خانه شعور اجتماعي بالاي پدر و مادر ناشي شده باشد و ارزش هاي فرهنگي و سنتي جامعه به خوبي توسط ايشان منتقل شود.
عامل ديگري كه در تحصيل افراد مؤثرند معلمان و محيط هاي آموزشي است؛ كه ايجاد انگيزه تحصيل را به وجود مي آورند و عامل مؤثري در راه اندازي و يادگيري دارند.
معلمان اول ابتدائي تأثير مثبت و بالايي در نگرش فرزندان نسبت به تحصيل خواهند داشت.
روانشناسان معتقدند كه انگيزش هم هدف و هم وسيله است گاهي آن را به موتور و فرمان اتومبيل تشبيه مي كنند، زيرا نيروي محرك فعاليت هاي انسان عامل جهت دهنده آن به حساب مي آيد.
طی دو سه سال اخیر، تحولات رخ داده در برخی کشورهای منطقه از جمله سوریه، لبنان و یمن، سبب شده مفهومی به نام «جنگ نیابتی» برای رقابت ایران و عربستان سعودی به کار گرفته شود؛ مفهومی که هرچند درباره قابلیت دقیق اطلاق آن بر روابط ایران و عربستان بحثهای زیادی مطرح شده، سابقه شکلگیری و استفاده از آن به مدتها پیش و در یک زمینه سیاسی دیگر بازمیگردد.
استفاده از مفهوم جنگ نیابتی برای تحلیل بسیاری از تحولات جاری در منطقه خاورمیانه، به امری مرسوم در میان بسیاری از تحلیلگران تبدیل شده است؛ برای نمونه، حمایت ایران از دولت دمشق و حمایتهای عربستان و همپیمانانش از تروریستها در این کشور به عنوان یکی از مصادیق این امر در نظر گرفته میشود. افزون بر این، برخی چنین ادعا میکنند که جنبش انصارالله به واسطه طرفداری از ایران، به جنگی نیابتی علیه عربستان دست زده است.
در تعریف مفهوم جنگ نیابتی (Proxy War) گفته میشود که منظور از آن، جنگی میان دو طرف یا بیشتر است که در آن، دستکم یکی از طرفها از سوی یک کشور خارجی حمایت میشود و هدف از آن نیز دستیابی به اهداف و منافع کشور یا کشورهای حامی است.
نیاز به هیچ تفکر و تأمل دقیق و عمیقی نیست که بدانیم تهدید بدافزارها و حملات سایبری با گذشت زمان هر روز و هر روز بیشتر میشود. سایه ویروسها و جاسوسان سایبری روی سر همه کاربران قرار دارد و هر ماه اطلاعات فراوانی به قصد سوء استفاده مالی یا سایر موارد به سرقت میروند. در چنین شرایطی، یکی از رموز اصلی مصونیت از حملات سایبری، داشتن یک آنتی ویروس یا نرم افزار امنیتی قابل اطمینان است. به گزارش «تابناک»، بسیاری از کاربران علاقه زیادی به استفاده از نرم افزارهای امنیتی پولی یل تجاری همچون Norton و McAfee دارند تا به وسیله آنها سیستم و اطلاعات خود را حفاظت کنند؛ اما در برخی موارد، بهای گزاف این نرم افزارهای امنیتی منجر به پشیمانی کاربران از خرید این نرمافزارها میشود.
در این میان، آنتی ویروسهای رایگان همواره وجود داشته و در برخی موارد، قدرت آنها به خوبی با قدرت و عملکرد نرم افزارهای مشابه تجاری برابری میکند. در نتیجه ما امروز تصمیم داریم چند نمونه از برترین آنتی ویروسهای رایگان سال ۲۰۱۵ را به شما معرفی کنیم.
در تازه ترین اخباری که از iOS 9 فاش شده است، اضافه شدن ویژگی هایی تازه به چشم می خورد که از جمله می توان به قابلیت فورس تاچ و بهبود در آی مسیج، صفحه کلید iOS و اپلیکیشن های سلامتی اشاره کرد.
سیستم عامل موبایل اپل یکی از سیستم عامل هایی است که به انصاف باید گفت در هر نسخه جدید امکاناتی بسیار عالی را در کنار بهینه سازی های عملکردی و امنیتی به کاربران ارائه میکند. البته و هرچند که نسخه 8 این سیستم عامل نتوانست آنگونه که باید توجه متخصصان و تحلیل گران را به خود جلب کند، اما نسخه 9 گویا قرار است امکاناتی خوب و بهینه را در اختیار کاربران قرار دهد.
مهم ترین تغییری که در iOS 9 اضافه شده است، قابلیت فورس تاچ (Force Touch) است که در حال حاضر بر روی اپل واچ و برخی کامپیوترهای مک وجود دارد که گفته می شود قرار است به آیفون 6اس و آیفون 6اس پلاس نیز اضافه شود. در واقع این دو گوشی دارای صفحه نمایش ویژه ای هستند که اجزاء خاص لازم برای پشتیبانی از این فناوری را دارا هستند. آیفون 6اس نیز مانند تاچپد مکبوک بازخورد لمسی real-time را برای کاربران فراهم می کند، به این معنا که کاربران زمانی که از حرکات فورس تاچ استفاده می کنند، پاسخی فیزیک دریافت می کنند:
در روزهایی که همگان فکر می کردند که داعش روزهای پایانی خود را سپری می کند؛ ناگهان خبرهایی از پیشروی سریع داعش در الرمادی عراق به گوش رسید. این روند ادامه داشت تا اینکه مقامات کشور خودمان از خطر نزدیک شدن داعش به مرزهای کشور پرده داشتند و تهدید کردند که اگر داعش به 40 کیلومتری مرزهای کشورمان برسد ایران دخالت خواهد کرد.
دیدهبان حقوق بشر در سوریه مدعی شد تروریست های داعش در حال پیشروی به سوی پایتخت این کشور هستند.این دیده بان حقوق بشر اعلام کرد علی رغم اینکه ارتش سوریه بارها مواضع داعش در شهر تدمر (پالمیرا) را بمباران کرده است، نتوانسته از پیشروی این گروه تروریستی به سوی دمشق جلوگیری کند.
گفته می شود داعش هم اکنون تا 70 کیلومتر خارج از شهر تدمر پیشروی کرده و یک معدن فسفات را نیز به تصرف خود در آورده است. این در حالی است که پیشروی های اخیر داعش موجب شده این گروه تروریستی کمک های مالی بیشتری را به خود جلب کند.
رئیسجمهوری آمریکا از سنای این کشور خواست تا قانون مربوط به شنود تماسهای تلفنی را پیش از اینکه پنج روز دیگر منقضی شود، بار دیگر تمدید کند.
باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در این باره گفت: این کار باید انجام شود ما باید بتوانیم امنیت مردم آمریکا را تامین کنیم.
اما با توجه به فرارسیدن تاریخ انقضای این قانون در 31 مه اتفاقی مبنی بر حصول یک توافق در این مجلس نسبت به این قانون رخ نداده است.
این درحالی است که سنا پس از جلسه طولانی مدت روز شنبه این روزها در تعطیلات "روز یادبود" خود به سر میبرد. در جلسه روز شنبه، مجلس سنا لایحه مورد حمایت مجلس نمایندگان را که در آن شنود تماسهای تلفنی اصلاح شده بود، تصویب نکرد. تلاش رهبران حزب جمهوری خواه هم برای تمدید قانون فعلی بینتیجه مانده است.
"میچ مک کانل"، نماینده اکثریت سنا از این مجلس میخواهد تا 31 مه چند ساعت پیش از نیمه شب و انقضای قانون دوباره این لایحه را مطرح کند اما مشخص نیست که آیا قانونگذاران به راه حلی جدید خواهند رسید یا خیر. لایحه تحت حمایت مجلس نمایندگان روز جمعه برای تصویب شدن در سنا فقط چند رای کم آورد.
در همین حال اوباما پس از دیدار با دبیرکل ناتو در جمع خبرنگاران گفت: سنا فعالیتی نمیکند و مساله این است که قانون مذکور در نیمه شب یکشنبه منقضی میشود. من عمیقا از سنا میخواهم تا برای رسیدن به راه حلی در این مساله همکاری کند.
اوباما خاطرنشان کرد، برنامه مناقشه آمیز شنود تلفنها که از سوی ادوارد اسنودن مقاطعه کار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا افشا شده بود، طی لایحهای در مجلس نمایندگان اصلاح شد. براساس این اصلاحیه اکنون دولت از کنگره میخواهد تا لایحه مذکور را تا شش ماه آتی تمدید کند و در عوض شرکتهای تلفن را مسئول شنود تلفنهایی میکند که دولت در پی آن است.
مقتدی صدر از نامگذاری عملیات آزادسازی استان الانبار به «لبیک یا حسین» انتقاد کرد و گفت: چنین نامگذاریهایی موجب سوء برداشتها خواهد شد.
مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق ضمن انتقاد از نامگذاری عملیات آزادسازی استان الانبار به «لبیک یا حسین» گفت: چنین نامگذاریهایی یقیناً موجب سوءبرداشت و کج فهمی میشود و دوستداران وطن و کسانی که مخالف طایفهگرایی هستند نباید چنین نامگذاریهایی را به رسمیت بشناسند.
صدر گفت: به نظر من ادامه چنین نامگذاریهایی موجب تشدید مواضع میشود و پیروزیها را از بین میبرد. برای همین باید نام عملیاتها را مثلا «لبیک یا صلاحالدین» یا «لبیک یا انبار» گذاشت.
وی گفت: امام حسین (ع) رمز ملی گرایی، شجاعت و جسارت و امیر مبارزه و مبارزان است اما ما نمیخواهیم طرف مقابل از این مساله برای تبدیل جنگ به جنگ طایفه ای استفاده کند درحالی که جنگ ما یک جنگ ملی و اسلامی است.
صدر افزود: من شنیدهام که این نامگذاری رسمی نیست و مقامات دولت با آن مخالف کردهاند خداوند پاداش خیر به آنها بدهد.
نامگذاری عملیات آزادسازی استان الانبار به لبیک یا حسین با انتقادات وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز مواجه شده است.
نیروهای عراقی از روز سهشنبه این عملیات را آغاز کرده و تاکنون به پیشرویهایی دست یافتهاند.
وب سایت روزنامه گاردین متن سندی از سازمان اطلاعات خارجی اسراییل (موساد) را منتشر کرد که در آن به صراحت گفته شده است ایران یک برنامه تسلیحات هسته ای فعال ندارد.
این سند تحت عنوان سند شماره 9342 در تاریخ 22 اکتبر 2012، روز 5 اسفند 1393 در وب سایت روزنامه گاردین منتشر شده است.
متن کامل این سند چنین است:
نکات اصلی
1. توانایی غنی سازی ایران همچنان رو به رشد است. مقدار مواد غنی شده در حد بیست درصد در این مرحله از آنجا که برخی ازاین مواد به سوخت هسته ای برای راکتور تحقیقاتی تهران تبدیل شده، افزایش نیافته است. علاوه براین ایران در حال تلاش بسیار زیادی است تا راکتور آی آر 40 (که انتظار می رود پولوتونیوم در حد نظامی تولید کند)را هرچه سریعتر فعال کند. ما ارزیابی می کنیم که این کار تا قبل از اواسط 2014 اتفاق نخواهد افتاد.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی سخنانی در کنگره امریکا که با حرف و حدیث های فراوانی همراه بوده است، از امریکا خواست به یک «توافق خوب» با ایران برسد.
برای من مایه افتخار است که برای سومین بار در مهمترین نهاد قانونگذاری جهان یعنی کنگره آمریکا سخنرانی کنم. من می خواهم از همه شما به علت این سخنرانی تشکر کنم. می دانم که این سخنرانی، مایه جنجال بسیار شده است. البته من هرگز قصد نداشتم که چنین وضعی پیش بیاید. من می خواهم از دموکراتها و جمهوری خواهان به علت حمایت مستمرشان از اسرائیل تشکر کنم. شما حامی اسرائیل هستید و فرقی نمی کند که از کدام حزب باشید.
من می خواهم از هری رید رئیس دموکراتها در مجلس نمایندگان آمریکا تشکر کنم . هری! خوشحال هستم که شما را بار دیگر سرپا می بینم. دوستان من! من بسیار افتخار می کنم که این فرصت به من داده است تا برای سومین بار در مهمترین نهاد قانونگذاری جهان یعنی کنگره ایالات متحده سخنرانی کنم. من می خواهم از همه شما برای اینکه امروز اینجا حضور دارید تشکر کنم. می دانم که سخنرانی من، موضوع جنجال زیادی شده است. من بسیار متاسف هستم که برخی حضور من را در اینجا، کاری سیاسی تلقی کرده اند. هرگز قصد من این نبوده است. من می خواهم از شما دموکراتها و جمهوری خواهان برای حمایت مشترک شما از اسرائیل در سالهای متمادی و دهه های متمادی تشکر کنم. می دانم قطع نظر از اینکه در کدام طرف سالن باشید (جمهوری خواه باشید یا دموکرات)، شما حامی اسرائیل هستید. ائتلاف فوق العاده بین اسرائیل و ایالات متحده، همواره فراتر از مسائل سیاسی بوده است و همواره باید فراتر از مسائل سیاسی باقی بماند زیرا آمریکا و اسرائیل، سرنوشتی مشترک دارند. سرنوشت ما، سرزمین موعود است که مروج آزادی و امید باشد. اسرائیل از حمایت مردم آمریکا و روسای جمهور آمریکا از هری ترومن گرفته تا باراک اوباما، سپاسگزار است. ما قدردان همه کارهایی هستیم که رئیس جمهور اوباما برای اسرائیل انجام داده است. برخی از این اقدامات به صورت گسترده شناخته شده است. برخی از این اقدامات از قبیل تقویت همکاری امنیتی و تبادل اطلاعات، مخالفت با قطعنامه های ضداسرائیل در سازمان ملل متحد شناخته شده است. برخی از کارهایی که رئیس جمهور (اوباما)برای اسرائیل انجام داده است کمتر شناخته شده است. من در سال 2010 که مشکل داشتیم با او تماس گرفتم و او به سرعت موافقت کرد که به درخواست من برای ارسال کمک، پاسخ مثبت بدهد.
ایران ۷۸ میلیون جمعیت دارد، درحالی که جمعیت اسرائیل به زحمت به هشت میلیون نفر میرسد. از این گذشته ایران در سالهای اخیر زرادخانه خود را به شدت گسترش داده و نوسازی کرده است. واحدهای نیروی دریائی سپاه پاسداران و موشکهای شهاب ۳ نمونهای از این تجهیزات هستند.
ایران قوی ترین قدرت نظامی منطقه است. ایران ۷۸ میلیون جمعیت دارد، درحالی که جمعیت اسرائیل به زحمت به هشت میلیون نفر میرسد. از این گذشته ایران در سالهای اخیر زرادخانه خود را به شدت گسترش داده و نوسازی کرده است. واحدهای نیروی دریائی سپاه پاسداران و موشکهای شهاب ۳ نمونهای از این تجهیزات هستند.
مقایسه جدول جنگافزارهای ایران و اسرائيل.
ایران اسرائیل
مینافکن 5000 720
هواپیمای جنگی 440 460
قایقهای سریعالسیر 200 40
زیردریایی جنگی 15 3
قایق مینگذار 7 0
سلاحهای ضدتانک 1400 900
سلاح ضدهواپیما 1700 200
کلاهک اتمی 0 200
موشک میان برد 90 100
تعداد سلاحهای ضدتانک اسرائيل ۹۰۰ و ایران ۱۴۰۰، سلاحهای ضد هواپیمای اسرائیل ۲۰۰ و ایران ۱۷۰۰ هستند.
در این جدول تعداد تانکهای جنگی اسرائیل و ایران به ترتیب ۳۵۰۰ و ۱۶۰۰ واحد، تعداد زرهپوشها در ارتش اسرائيل ۶۲۰۰ واحد و در نیروهای مسلح ایران ۱۵۰۰ واحد اعلام شده است.
اسرائیل 460 و ایران 440 هواپیمای جنگی دارند. هلیکوپترهای اسرائیل 680 و ایران 610 عدد است.
قایقهای سریعالسیر ایران ۵ برابر اسرائیل است: ایران ۲۰۰ و اسرائیل ۴۰ قایق جنگی سریعالسیر دارند.
تعداد زیردریایی های جنگی ایران به ۱۵ و اسرائيل به ۳ عدد میرسد.
ایران هفت قایق مینگذار دارد و اسرائيل فاقد این قایقهاست.
قدرت ایران به لحاظ نیروی انسانی به اسرائیل میچربد: نیروهای شبهنظامی سپاه پاسداران در سالهای اخیر توانایی نظامی بالایی پیدا کرده و به تجهیزات مدرن دسترسی یافته است. تجهیزاتی مانند موشکهای شهاب ۳ میتوانند به خاک اسرائیل برسند.
ایران همچنین میتواند با بکارگیری ۲۰۰ قایق جنگی و موشکهای ضد کشتی و کشتیهای جنگی خود نیروی خطرناکی در خلیج فارس باشد.
اسرائیل حتی با قویترین موشکها هم اسرائیل قادر به نابودی تاسیسات اتمی زیرزمینی ایران نیست. این موشکها تنها باید با استفاده از رادار، با دقت بالا و به کرات بر مراکز هستهای ایران اصابت کنند تا اثرگذار باشند.
معضلی به نام حزب الله و حماس
در جنگ آنچه برای اسرائیل نگران کننده است، نه سربازان ایران که نیروهای متحد آنها یعنی حزبالله و حماس هستند که سالها توسط ایران به هزاران موشک مجهز شدهاند. موشکهایی که تا عمق خاک اسرائیل میرسند و هیچ آماری از تعداد آنها در جایی ثبت نشده است.
:: موضوعات مرتبط:
ارتش , ,
:: برچسبها:
"قدرت نظامی ایران" ,
"قدرت نظامی اسرائیل" ,
"مقایسه" ,
"حزب الله" ,
"زیردریایی" ,
"کلاهک هسته ای" ,
"هواپیما" ,