عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 10 فروردين 1395
بازدید : 131
نویسنده : parsa

"آنتونی کوردزمن" از "مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی" و مشاور امنیت ملی پیشین سناتور "جان مک کین" نامزد ریاست جمهوری آمریکا ، در تحلیلی ، گزینه های ارتش امریکا برای مقابله با ایران را مورد بررسی قرار داده است.

نوشته ی این تحلیل گر استراتژیست را که در پایگاه واشینگتن پریزم درج شده ، در زیر بخوانید: 

رابطه ایران و آمریکا با توجه به اتهامات آمریکا در مورد کمک ایران به شورشیان در عراق، تشنج در آبهای خلیج فارس، احتمال توسعه موشک های نظامی و ادامه فعالیت های هسته ای ایران که بر اساس آخرین گزارش نزدیک به ٦ هزار سانتریفیوژ را در حال چرخش دارد (یعنی رقمی بیش از آنچه آژانس بین المللی انرژی هسته ای و ارزیابی اطلاعات ملی اطلاع داده بودند)، آشکارا رو به تنزل است.

نتیجه این روند، گرم شدن دوباره بازار بحث درباره نگرانی آمریکا در مورد اینکه باید نوعی برخورد نظامی با ایران داشته باشد، و داستان های مربوط به آمادگی نظامی و نقشه های جنگی این کشور است.

بر اهمیت این نکته باید تاکید کرد که برای آماده نگه داشتن نقشه های اضطراری در خلیج فارس چندین هفته، و برای اختیار کردن سناریو های مختلف در برنامه ریزی اضطراری در صورت درگیری نظامی با ایران هم، چندین ماه وقت لازم است. 

این برنامه ریزی شامل مسائلی نظیر چگونگی انتقال نیروهای آمریکایی در حمایت از عملیات، شناسایی هدفهای موثر، گزینش برنامه های عملی و معتبر برای ترساندن و در عین حال بازداشتن رقیب از اقدامات مخرب و استفاده از نیروهای نظامی، می شود.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "گزینه های ارتش آمریکا برای رودررویی نظامی با ایران" , "آنتونی کوردزمن" , "مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی آمریکا" , "موشک های کروز" , "ایالات متحده آمریکا" , "جمهوری اسلامی ایران" , "گزینه نظامی" ,
تاریخ : سه شنبه 24 شهريور 1394
بازدید : 373
نویسنده : parsa

اخیر"ا یک فروند زیرسطحی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حین ماموریت در منطقه تنگه هرمز توانسته است با حضور در کنار یک فروند ناو هواپیمابر آمریکایی ضمن شناسایی این ناو، تصاویر آن را نیز در اختیار بگیرد. این زیردریایی از کلاس زیرسطحی‌های سبک غدیر (میدجت) بوده است.

 



:: موضوعات مرتبط: ارتش , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "ناو هواپیما بر آمریکا" , "زیردریایی ایران" , "زیر سطحی" , "نیروی دریایی ایران" , "زیردریایی غدیر" , "زیردریایی های سبک" ,
تاریخ : دو شنبه 9 شهريور 1394
بازدید : 301
نویسنده : parsa

تصویر



کارشناسان آمریکایی در گزارشی جدید عنوان کردند که «آژانس امنیت ملی آمریکا» مستقیما موجب کاهش اعتماد کلی نسبت به شبکه اینترنت شده و به آزادی اینترنت و امنیت سایبری نیز خسارت‌های جدی وارد کرده است.
این مقاله به بررسی ابعاد مختلف گزارش راهبردی جدید منتشرشده از سوی اندیشکده «بنیاد آمریکای نوین» تحت عنوان «هزینه‌های نظارت و تجسس: تأثیر آژانس امنیت ملی آمریکا بر اقتصاد، آزادی اینترنت و امنیت سایبری»می‌پردازد. در این گزارش آمده است از زمانی که «ادوارد اسنودن» پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا در سال ۲۰۱۳ میلادی اسناد و اطلاعات محرمانه این سازمان را افشا کرد، بحث‌های فراوانی در خصوص برنامه‌ها و اقدامات جاسوسی این آژانس در طی یک سال اخیر مطرح شده است. با این حال تمامی این مباحث حول محور موضوعاتی همچون حریم خصوصی افراد و آزادی‌های مدنی قرار گرفته است و چندان به موضوعاتی نظیر تأثیرات منفی این برنامه‌ها بر اقتصاد و تجارت این کشور، سیاست‌خارجی و همچنین امنیت شبکه اینترنت پرداخته نشده است. نویسندگان این گزارش عنوان می‌کنند دولت آمریکا تاکنون گام‌های محدود و مختصری را در جهت کاهش این آسیب‌ها برداشته است و برای حل این موضوع نیز راه‌کارهایی را به دولت آمریکا ارائه داده‌اند.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "جاسوسی" , "برنامه نظارتی آژانس امنیت ملی آمریکا" , "" , "اقتصاد" , "آزادی اینترنت" , "امنیت سایبری" , "نظارت و تجسس" , "فناوری سایبری" , "اینترنت" ,
تاریخ : دو شنبه 9 شهريور 1394
بازدید : 308
نویسنده : parsa

55425471480673756350.jpg

«جیمز اندرو لوئیس» که مدیریت برنامه فناوری‌های راهبردی مرکز مطالعات راهبردی و بین‌الملل را بر عهده دارد، در گزارشی به تشریح روند تکامل تهدیدات سایبری پرداخته و پیشنهاد‌هایی را برای بهبود وضعیت راهبردهای دفاعی مطرح کرده است. به عقیده اندرو لوئیس، تنها راه ارتقا وضعیت کنونی، حرکت به سمت روش‌های پویا و استفاده از فناوری‌های نوین است.
روش‌های دفاعی کنونی پاسخگوی تهدیدات جدید نیستند
مقدمه
واضح است که ظهور اینترنت نحوه تعاملات، تجارت و انتشار و تبادل اطلاعات را دگرگون کرده است. از اینترنت می‌توان تحت عنوان «موتور خلاقیت» یاد کرد، اما همین موتور می‌تواند موجب شود تا تهدیدات سایبری با سرعت بیشتر از روش‌های دفاع سایبری پیشرفت کنند. از آنجا که تهدیدات سایبری ماهیتی پیچیده و دائماً در حال رشد دارند، شبکه‌های دفاعی برای آنکه بتوانند همپای آن‌ها رشد کنند، با دشواری مواجه هستند.
طراحی اصلی و اولیه اینترنت بر پایه ارتباطات پایدار و نه امنیت صورت گرفته است. این موضوع همچنان به همین شکل مانده و تغییری در این واقعیت ایجاد نشده است. در نگاهی کلی می‌توان گفت اغلب سامانه‌های متصل به اینترنت، آسیب‌پذیر بوده، روش‌های دفاعی موجود (پدافندهای مبتنی بر ایجاد فهرست‌های سیاه بر اساس امضای الکترونیک) تاریخ‌مصرف خود را از دست داده و اکثر راهبردهای امنیت سایبری کنونی ناکافی به نظر می‌آیند و فاصله میان توان تهاجمی و توان تدافعی رو به روز بیشتر می‌شود. در حقیقت امنیت نتوانسته هم‌پای تهدیدات رشد کرده و تکامل یابد.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "تهدید و واکنش سایبری" , "مبارزه با حملات پیشرفته سایبری" , "جاسوسی سایبری" , "دفاع سایبری" ,
تاریخ : دو شنبه 9 شهريور 1394
بازدید : 311
نویسنده : parsa

عملیات صدای صمیمی نام برنامه ای است که دولت آمریکا برای تبلیغ سیاستهای خود در فضای مجازی اجرا کرد. هدف این پروژه، استفاده از روشهای مخفی سازی شخصیت، برای پخش پروپاگاندای آمریکا در شبکه‌های اجتماعی غیر آمریکایی است.

تصویر

طبق اعلام فرماندهی مرکزی نظامی ایالات متحده (CENTCOM) این پروژه در داخل آمریکا اجرا نمیشود و شبکه های آمریکایی مثل فیس‌بوک و توییتر تحت این برنامه قرار نمیگیرند. فعالیتهای سایتهای خارجی طبقه بندی شده‌اند تا به عوامل ما برای برخورد با تندروها و خنثی کردن تبلیغات دشمن کمک کنند.
بر اساس قوانین ایالات متحده، استفاده از شهروندان آمریکایی برای پخش و تبلیغ پروپاگاندای آمریکایی ممنوع است اما ایزاک پورش (Isaac R. Porche) محقق موسسه تحقیقاتی (اتاق فکر) RAND عقیده دارد که مستثنی کردن مخاطبان آمریکایی در فضای تبلیغی اینرنت کاری بسیار مشکل است.
دولت آمریکا قراردادی 2.8 میلیون دلاری را درسال 2011 با شرکت امنیت شبکه Ntrepid به امضا رساند که بر اساس آن، عوامل دولت آمریکا بتوانند پروپاگاندای موردنظر را در سایتهای غیر آمریکایی و غیر انگلیسی -خصوصا عربی، فارسی و اردو- پخش کنند.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "حملات سایبری" , "ایالات متحده آمریکا" , "کنگره آمریکا" , "برق آمریکا" , "اطلاعات"قدرت سایبری" , "کشورهای حوزه خلیج فارس" , "ارتش سایبری ایران" , "تهدید سایبری" , "اهمیت فضای سایبر" , "پروپاگاندای نوین" , " عملیات صدای صمیمی Earnest Voice" ,
تاریخ : دو شنبه 9 شهريور 1394
بازدید : 218
نویسنده : parsa

منطقه خلیج‌فارس به منطقه‌ای مهم در زمینه تنش‌های سایبری مبدل شده است. فضای سایبری به حوزه‌ای برای تقابل‌های پنهانی تبدیل شده که در یک سوی آن آمریکا، اسرائیل و دیگر کشورها قرار دارند و در سوی دیگر ایران و روسیه.اندیشکده آمریکایی «مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی» در مقاله‌ای به قلم «جیمز اندرو لویس» نوشت: حوزه خلیج‌فارس به منطقه‌ای مهم در زمینه تنش‌های سایبری مبدل شده است. فضای سایبری به حوزه‌ای برای تقابل‌های پنهانی تبدیل شده که در یک سوی آن آمریکا، اسرائیل و دیگر کشورها قرار دارند و در سوی دیگر ایران و روسیه. ایران در زمینه توسعه توانایی‌های سایبری از کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس بسیار پیشی گرفته است و قابلیت‌های خود را در زمینه نظارت بر مخالفت‌های داخلی و همچنین استفاده از هکرها برای ایجاد اختلال در اهداف خارجی یا حمله به آن‌ها گسترش داده است. حملات مشابه این چنینی در چند سال اخیر به احتمال زیاد یا از سوی ایران انجام شده‌اند و یا اجازه این کار از ایران گرفته‌ شده است. حتی اگر ایران با پیشرفت مذاکرات اتمی از اقدامات تهاجمی دست بردارد رشد توانایی‌های ایران همچنان یک تهدید امنیتی محتمل برای کشورهای حوزه خلیج‌فارس به حساب می‌آید. کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس نیز کار توسعه توانایی‌های پدافندی خود را آغاز کرده‌اند اما برای جلوگیری از تهدیدات آتی باید پدافند خود را تقویت کنند و با هم همکاری مؤثرتری داشته باشند.
«جیمز اندرو لویس» عضو ارشد و مدیر برنامه فن‌آوری‌های راهبردی در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی است. او در این مرکز در زمینه فن‌آوری، امنیت و اقتصاد بین‌الملل مطالبی نوشته است. او قبل از پیوستن به مرکز در وزارت امور خارجه در مقام افسر خدمات خارجی فعالیت داشته و به عنوان عضو سرویس اجرایی ارشد مسئولیت‌هایی بر عهده داشته است. تجربه او در دولت به کارش در زمینه مسائل گسترده سیاسی-نظامی و امنیتی بازمی‌گردد. او فرستاده گروه کارشناسان دولتی امنیت بین‌المللی سازمان ملل در سال ۲۰۱۰ و ۲۰۱۳ بوده است. لویس نوشته‌های متعددی دارد و در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی گزارش‌ها و مقالاتی درباره رابطه میان فن‌آوری و قدرت ملی به رشته تحریر درآورده است. او در زمینه فن‌آوری و راهبرد کارشناسی شناخته‌شده در سطح بین‌المللی است. او گفتگوهای مسیر دوم با چین در زمینه امنیت سایبری را هدایت کرده است. در رسانه‌ها از صحبت‌های او به‌وفور یاد می‌شود و او بارها در مقابل کنگره سخنرانی داشته است. تحقیقات فعلی او به بررسی امنیت بین‌الملل و اداره فضای سایبری و هم‌چنین تأثیر اینترنت بر سیاست متمرکز است. او دارای مدرک دکترا از دانشگاه شیکاگو است.



:: موضوعات مرتبط: امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "حملات سایبری" , "ایالات متحده آمریکا" , "کنگره آمریکا" , "برق آمریکا" , "اطلاعات"قدرت سایبری" , "کشورهای حوزه خلیج فارس" , "ارتش سایبری ایران" , "تهدید سایبری" , "اهمیت فضای سایبر" ,
تاریخ : دو شنبه 9 شهريور 1394
بازدید : 224
نویسنده : parsa

 

تصویر


بر اساس مطالعه‌ای که به تازگی در آمریکا منتشر شده شبکه برق‌رسانی آمریکا در برابر حملات سایبری و فیزیکی بسیار آسیب‌پذیر است. کارشناسان امنیتی آمریکا بر این باورند که ایران در شرف دستیابی به ابزار و دانش مورد نیاز برای انجام حملات سایبری به سیستم برق‌رسانی آمریکا است.
بر اساس مطالعه جدید «مرکز مطالعات ریاست‌جمهوری و کنگره»، شبکه برق‌رسانی آمریکا در برابر حملات تخریبی هکرها آسیب‌پذیر است. این حملات تخریبی می‌توانند مانع از برق‌رسانی به بخش‌های بسیار مهم اقتصادی و همچنین شرکت‌های خدماتی (برق، گاز و غیره) شوند و از سوی دیگر فرصتی را در اختیار دشمنان بالقوه آمریکا قرار می‌دهند که با استفاده از نقاط‌ضعف این سیستم‌ها به این کشور ضربه وارد کنند.



:: موضوعات مرتبط: امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "حملات سایبری" , "ایالات متحده آمریکا" , "کنگره آمریکا" , "برق آمریکا" , "اطلاعات" ,
تاریخ : چهار شنبه 7 مرداد 1394
بازدید : 337
نویسنده : parsa

*توسط وزارت خارجه منتشر شد*

وزارت امور خارجه ترجمه فارسی متن اصلی برجام و ۵ ضمیمه آن را منتشر کرد.

  به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ایران و گروه موسوم به 1+5 روز سه شنبه پس از حدود سه هفته مذاکرات در شهر وین اتریش، بر سر سند برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به جمع بندی رسیدند.

این سند از یک متن اصلی به علاوه 5 ضمیمه تشکیل شده و متن انگلیسی آن مجموعا 159 صفحه است که اولین بار توسط خبرگزاری فارس منتشر شد (+).

در ادامه متن کامل ترجمه غیررسمی این سند به همراه ضمایم آن که وزارت امور خارجه در اختیار رسانه ها قرار داده، آمده است:

 

مقدمه و مفاد عمومی

 ‌أ. جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 (چین، فرانسه، آلمان، فدراسیون روسیه، انگلیس و ایالات متحده، و نماینده عالی اتحادیه اروپایی در امور خارجی و سیاست امنیتی)، در مورد این برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تصمیم گیری نمودند. این برجام بازتاب یک فرآیند گام به گام بوده و مشتمل بر تکالیف متقابل به نحو مندرج در این سند و پیوست های آن می باشد که قرار است توسط شورای امنیت مورد تایید قرار گیرد.

 ‌ب.  اجرای کامل این برجام موجب حصول اطمینان از ماهیت صرفا صلح آمیز برنامه هسته ای ایران خواهد شد.

 برجام محسوب نمی شود.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "متن کامل و ۵ ضمیمه برنامه جامع اقدام مشترک" , "وزارت امور خارجه" , "توافق هسته ای" , "متن کامل توافق نامه هسته ای ایران و گروه 1+5" ,
تاریخ : پنج شنبه 18 تير 1394
بازدید : 228
نویسنده : parsa
موشک ایران,جنگنده ایرانی

کسپرسکی از یک برنامه حیرت‌انگیز جاسوسی علیه ایران و

30 کشور دیگر پرده برداشت

 
 
 
کسپرسکی لب، کمپانی روسی فعال در حوزه آنتی ویروس و حملات سایبری دیروز فاش کرد که یک برنامه جاسوسی سطح بالا و بسیار سنگین سایبری در چند سال اخیر در جریان بوده است.


:: موضوعات مرتبط: امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "ویروس های رایانه ای" , "شرکت کسپرسکی" , "آنتی ویروس kaspersky" , "برنامه های جاسوسی" , "بدافزار استاکس نت" , "تقلب در بازی clash of clans با برنامه ی xmod game (نیاز به روت) دمو راهنمای استراتژی های موثر در Clash of Clans: چگونه حمله کنیم" ,
تاریخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394
بازدید : 244
نویسنده : parsa

در روزهایی که همگان فکر می کردند که داعش روزهای پایانی خود را سپری می کند؛ ناگهان خبرهایی از پیشروی سریع داعش در الرمادی عراق به گوش رسید. این روند ادامه داشت تا اینکه مقامات کشور خودمان از خطر نزدیک شدن داعش به مرزهای کشور پرده داشتند و تهدید کردند که اگر داعش به 40 کیلومتری مرزهای کشورمان برسد ایران دخالت خواهد کرد.

دیده‌بان حقوق بشر در سوریه مدعی شد تروریست های داعش در حال پیشروی به سوی پایتخت این کشور هستند.این دیده بان حقوق بشر اعلام کرد علی رغم اینکه ارتش سوریه بارها مواضع داعش در شهر تدمر (پالمیرا) را بمباران کرده است، نتوانسته از پیشروی این گروه تروریستی به سوی دمشق جلوگیری کند.

گفته می شود داعش هم اکنون تا 70 کیلومتر خارج از شهر تدمر پیشروی کرده و یک معدن فسفات را نیز به تصرف خود در آورده است. این در حالی است که پیشروی های اخیر داعش موجب شده این گروه تروریستی کمک های مالی بیشتری را به خود جلب کند.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ارتش , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "داعش" , "سوریه" , "عراق" , "جمهوری اسلامی ایران" , "تهدید" , "پیشروی داعش" , "لجستیک" , " ,
تاریخ : پنج شنبه 7 خرداد 1394
بازدید : 164
نویسنده : parsa

رئیس‌جمهوری آمریکا از سنای این کشور خواست تا قانون مربوط به شنود تماس‌های تلفنی را پیش از اینکه پنج روز دیگر منقضی شود، بار دیگر تمدید کند.

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در این باره گفت: این کار باید انجام شود ما باید بتوانیم امنیت مردم آمریکا را تامین کنیم.

اما با توجه به فرارسیدن تاریخ انقضای این قانون در 31 مه اتفاقی مبنی بر حصول یک توافق در این مجلس نسبت به این قانون رخ نداده است.

این درحالی است که سنا پس از جلسه طولانی مدت روز شنبه این روزها در تعطیلات "روز یادبود" خود به سر می‌برد. در جلسه روز شنبه، مجلس سنا لایحه مورد حمایت مجلس نمایندگان را که در آن شنود تماس‌های تلفنی اصلاح شده بود، تصویب نکرد. تلاش رهبران حزب جمهوری خواه هم برای تمدید قانون فعلی بی‌نتیجه مانده است.

"میچ مک کانل"، نماینده اکثریت سنا از این مجلس می‌خواهد تا 31 مه چند ساعت پیش از نیمه شب و انقضای قانون دوباره این لایحه را مطرح کند اما مشخص نیست که آیا قانونگذاران به راه حلی جدید خواهند رسید یا خیر. لایحه تحت حمایت مجلس نمایندگان روز جمعه برای تصویب شدن در سنا فقط چند رای کم آورد.

در همین حال اوباما پس از دیدار با دبیرکل ناتو در جمع خبرنگاران گفت: سنا فعالیتی نمی‌کند و مساله این است که قانون مذکور در نیمه شب یکشنبه منقضی می‌شود. من عمیقا از سنا می‌خواهم تا برای رسیدن به راه حلی در این مساله همکاری کند.

اوباما خاطرنشان کرد، برنامه مناقشه آمیز شنود تلفن‌ها که از سوی ادوارد اسنودن مقاطعه کار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا افشا شده بود، طی لایحه‌ای در مجلس نمایندگان اصلاح شد. براساس این اصلاحیه اکنون دولت از کنگره می‌خواهد تا لایحه مذکور را تا شش ماه آتی تمدید کند و در عوض شرکت‌های تلفن را مسئول شنود تلفن‌هایی می‌کند که دولت در پی آن است.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "اوباما" , "شنود" , "مکالمات تلفنی" , "مجلس سنا" , "تماس های تلفنی" , "قانون" , "لایحه" ,
تاریخ : پنج شنبه 14 اسفند 1393
بازدید : 254
نویسنده : parsa

وب سایت روزنامه گاردین متن سندی از سازمان اطلاعات خارجی اسراییل (موساد) را منتشر کرد که در آن به صراحت گفته شده است ایران یک برنامه تسلیحات هسته ای فعال ندارد.

این سند تحت عنوان سند شماره 9342 در تاریخ 22 اکتبر 2012، روز 5 اسفند 1393 در وب سایت روزنامه گاردین منتشر شده است.

متن کامل این سند چنین است:

 

نکات اصلی

1. توانایی غنی سازی ایران همچنان رو به رشد است. مقدار مواد غنی شده در حد بیست درصد در این مرحله از آنجا که برخی ازاین مواد به سوخت هسته ای برای راکتور تحقیقاتی تهران تبدیل شده، افزایش نیافته است. علاوه براین ایران در حال تلاش بسیار زیادی است تا راکتور آی آر 40 (که انتظار می رود پولوتونیوم در حد نظامی تولید کند)را هرچه سریعتر فعال کند. ما ارزیابی می کنیم که این کار تا قبل از اواسط 2014 اتفاق نخواهد افتاد.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "اسرائیل" , "سند افشا شده موساد" , " ایران سلاح هسته ای ندارد" , "سرویس اطلاعاتی موساد" , "پلوتونیم" ,
تاریخ : دو شنبه 4 اسفند 1393
بازدید : 275
نویسنده : parsa

مداخلات آشکار و نهان آمریکا در سراسر جهان طی بیش از یکصد سال گذشته پدیده ای نیست که از دید افکار عمومی مردم جهان پنهان مانده باشد و در این میان نقش سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) بیش از دیگر ابزارهای آمریکا در سیاست خارجی این کشور نمایان است.

اولین سازمان جاسوسی مدرن آمریکا پس از جنگ جهانی اول و در سال 1922 تحت عنوان سازمان پلیسی فدرال یا F.B.I شکل گرفت .

با وقوع جنگ جهانی دوم سران کاخ سفید بر آن شدند تا سازمانی قوی بوجود آورند که بتواند در خارج از مرزهای آمریکا به جمع آوری اطلاعات نظامی و غیرنظامی بپردازد.

از همین روی رییس جمهور وقت آمریکا' فرانکلین روزولت ' اولین اداره اطلاعاتی آمریکا را به منظور جاسوسی در بیرون از مرزهای کشور تحت نام «اداره خدمات استراتژیکی» موسوم به O.S.S را تأسیس کرد . آمریکا از این سازمان جاسوسی در طول جنگ جهانی دوم بهره زیادی برده به نحوی که این سازمان نفوذ زیادی به سازمان های اطلاعاتی آلمان نازی و هیات حاکمه روسیه داشته است .



:: موضوعات مرتبط: امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "سازمان سیا" , "CIA" , "جاسوسی" , "مداخله سازمان سیا" , "ابزار جاسوسی" , "کودتای 28 مرداد" ,
تاریخ : دو شنبه 4 اسفند 1393
بازدید : 298
نویسنده : parsa

سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) از پیوستن رسمی خود به شبکه های اجتماعی «توییتر» و «فیس بوک» خبر داد.

سازمان سیا در این باره ادعاکرد هدف از این اقدام، تلاش برای انتقال بهتر پیام ها و مشارکت مستقیم با مردم است.
با این وجود نخستین پیغامی که در صفحه سازمان سیا در شبکه توییتر درج شد، حاکی از آن بود که در این صفحه هیچ موضوع مهمی منتشر نخواهد شد. این پیام بدین مضمون بود: «ما نه این موضوع را تایید و نه تکذیب می کنیم که آیا این، نخستین پیغام ما از طریق شبکه توییتر است.»
با این وجود، صفحه سازمان سیا در توییتر در کمتر از ۹۰ دقیقه حدود ۸۴ هزار دنبال کننده را به خود جلب کرد و شمار این افراد به سرعت در حال افزایش است.

 



:: موضوعات مرتبط: امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا" , "سیا" , "CIA" , "تویتر" , "شبکه های اجتماعی" ,
تاریخ : دو شنبه 4 اسفند 1393
بازدید : 283
نویسنده : parsa

مدت هاست می دانیم که سازمان امنیت ملی ایالات متحده (NSA) اقدام به دستکاری و ایجاد اختلالاتی در گجت های الکتریکی می نماید که به زودی از سوی مشتریان خریده خواهند شد. این سازمان از این روش برای جاسوسی از کاربران بهره می گرفته است اما به تازگی خبر جدیدی از نحوه ی جاسوسی سازمان مذکور منتشر گشته که به داستان جاسوسی های دولت آمریکا ابعاد تازه ای می بخشد.

طبق گزارشات محققان آزمایشگاه Kaspersky که در زمینه های امنیتی فعالیت می کنند، سازمان امنیت ملی آمریکا اقدام به نصب بدافزاری در هارد دیسک های ساخته شده توسط برخی شرکت ها نموده که به راحتی آن را قادر می سازد تا به اطلاعات کاربران و استفاده کنندگان از این محصولات دست پیدا کند.



:: موضوعات مرتبط: امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "nsa" , "ان اس ای" , "جاسوسی" , "جاسوس" , "هارد آلوده" , "بدافزار" , "kaspersky" , "گجت های الکتریکی" , "سازمان امنیت ملی ایالات متحده" ,
تاریخ : چهار شنبه 8 بهمن 1393
بازدید : 288
نویسنده : parsa

«جهزوا ملاجئکم!»

(پناهگاه‌هایتان را حاضر کنید).

 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ارتش , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "سید حسن نصر اله" , " پیام" , "اسرائیل" , "پناهگاه" , "پیام به اسرائیل" ,
تاریخ : چهار شنبه 8 بهمن 1393
بازدید : 587
نویسنده : parsa

ابر قدرت غرب آسیا چگونه می‌جنگد؟ / درس عبرتی برای رژیم صهیونیستی

فرمانده کل ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی اخیراً در اظهار نظری لفاظانه مدعی شده است که آماده انجام عملیات نظامی ضد ایران هستیم؛ سؤال اینجاست که آیا ارتشی که در مقابل گروه‌های کوچک مقاومت در منطقه شکست خورده، تاب جنگ با نظام قدرتمند جمهوری اسلامی ایران را دارد؟

 "بنی‌گانتز" فرمانده کل ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در اظهار نظری لفاظانه مدعی شده است که آماده انجام عملیات نظامی ضد ایران هستیم.

جدا از ادعای مضحک این مقام ارشد صهیونیست باید ببینیم که توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران اجازه چنین اقداماتی را می‌دهد.

رزم ناهمتراز چیست؟


رزم ناهمتراز به توانایی نیروها در شرایط نامساوی و جنگ با توجه به امکانات و شرایط نامساوی در شرایط مساوی اتلاق می‌شود که توانایی‌های نبرد نوین را نشان می‌دهد.

امروز کشورها با استفاده از شیوه‌های نبرد ناهمتراز می‌توانند قدرت دفاعی خود را هر چه بیشتر نشان دهند.

در منطقه غرب آسیا ایران به عنوان ابر قدرت این منطقه ایده بسیار خوبی در مورد نبرد ناهمتراز دارد.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ارتش , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: توان بازدارندگی" , "ابر قدرت غرب آسیا" , "رژیم صهیونیستی" , "بنی‌گانتز" , "فرمانده کل ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی" , "رزم ناهمتراز" , "تنگه هرمز" , "قایق‌های تندرو" , "موشک‌های ضد کشتی" , "سپاه قدس" , "حزب‌الله لبنان" , "موشک‌های استراتژیک" , "قدرت موشکی" , "پهپادهای عملیاتی" , "هلی‌برن" ,
تاریخ : دو شنبه 6 بهمن 1393
بازدید : 320
نویسنده : parsa

دیوید کامرون قربانی یک تماس جعلی شده که در جریان آن، وی با فردی صحبت کرده که به دروغ مدعی شده مدیر نهاد اطلاعاتی و امنیتی 'ستاد ارتباطات دولت انگلیس' (جی سی اچ کیو) است.

 دیوید کامرون بعد از صحبتی کوتاه با این فرد متوجه شده که این تماس جعلی بوده و بلافاصله تلفن را قطع کرده است.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "دیوید کامرون" , "نخست وزیر" , " تلفن همراه" , "شنود" , "اطلاعات" , "ج اس اچ کیو" , "امنیت" , "مکالمات" ,
تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 535
نویسنده : parsa

مستند nsa) National Security Agency) مستندی ۱۶ دقیقه ای است که به بررسی دلایل به وجود آمدن اینترنت و دنیای مجازی می پردازد در این مستند تصاویری  را خواهید دید که در هیچ فیلم دیگری که درباره اینترنت و شرکت های اینترنتی ساخته شده باشد نخواهید دید.

Nsa چیست؟



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "nsa" , "مستند nsa با فرمت 3gp موبایل" , "مستند موبایل" , "مستند کلیپ جدید و جالب nsa با فرمت 3gp موبایل" , "کلیپ" ,
تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 387
نویسنده : parsa

پس از افشا طرح Prism  که در مورد شنود ارتباطات رایانه‌ای توسط آژانس امنیت ملی کشور آمریکا بود ، حال مشخص شده است که آژانس جاسوسی بریتانیا که ستاد امنیتی بریتانیا نام دارد، به صورت محرمانه به کابل‌های شبکه‌هایی که ماس‌های تلفنی و ترافیک اینترنت جهان را انتقال می‌دهند، دسترسی داشته‌است.این آژانس برای پردازش این اطلاعات گسترده شخصی، از شریک آمریکایی‌اش یعنی NSA کمک گرفته و آنها را با این سازمان امنیتی به اشتراک می‌گذارد.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "رسوایی جدید بریتانیا" , "عملیات Tempora" , "جاسوسی اینترنتی بریتانیا" , "تسلط کامل بریتانیا بر اینترنت" , "سازمان NSA" ,
تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 508
نویسنده : parsa

محصول جدید عروسک باربی به نام "دختر ویدئویی" (Video Girl) به بازار جهانی عرضه شده است که مجهز به دوربینی در گردن عروسک می باشد و از این طریق از لحظات خصوصی خانواده ها تصویربرداری نموده و ممکن است تصاویر نامناسبی را به پایگاه‌هایی اینترنتی مختلف مانند یوتیوب بفرستد.

نحوه انتقال تصاویر خصوصی فیلمبرداری شده توسط باربی به اینترنت، به این صورت است که، کاربر یا استفاده کننده از این عروسک برای دانلود جدیدترین موسیقی و مدل های رقصیدن عروسکش ، ناگزیر به اتصال عروسک به کامپیوتر و اینترنت است. عملیات انتقال اطلاعات به صورت برنامه ریزی شده از قبل، در نرم افزار آن قرارداده شده و هنگام اتصال به اینترنت به صورت خودکار تصاویر فیلمبرداری شده بر روی سرور سایت کپی می گردد.

ورود باربی دوربین دار از دو جنبه واجد احتیاط و اعلام هشدار به خانواده هاست. اول نقض حریم خصوصی خانواده ها است به طوری که با وجود این عروسک گویا خانواده همواره در دید یک دوربین مخفی قرار دارد و دوم آن که این دوربین مخفی ابزرای برای جاسوسی سرویس های اطلاعاتی نیز محسوب می شود.
عروسک باربی دوربین دار به بازار ایران نیز وارد شده و در فروشگاه های تهران عرضه می شود. این عروسک در برخی شهرستان ها نیز توزیع شده است.

این موضوع هشدارهای روانشناسان آمریکایی را نیز برانگیخته و در این زمینه خواستار تحریم این محصول شده اند.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "عروسک باربی" , "جاسوسی" , "ویدئو" , "حریم خصوصی" , "سازمان جاسوسی" , "NSA" , "دوربین" ,
تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 324
نویسنده : parsa

رسوایی آمریکا در شنود و دسترسی به اطلاعات خصوصی مردم آمریکا و سایر کشورهای جهان، بحران بزرگی را برای دولت این کشور بوجود آورده است.

اکنون آقای ” گلن گرین‌والد ” از روزنامه نگاران رونامه‌ی گاردین که نقش مهمی در بازتاب اسناد ادوارد اسنودن در مورد فعالیت های جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا ( NSA ) داشت، گفته است که در مقاله بعدی خود قصد دارد تا ابعاد دیگری از این مسئله را روشن کند.

موضوع مقاله بعدی آقای گرین‌والد، صحبت در مورد تکنولوژی‌ای می باشد که به NSA اجازه می دهد تا در هر روز بتواند یک میلیارد تماس تلفنی را ذخیره کند. بله، کاملا درست شنیده اید؛ یک میلیارد!

گرین‌والد در ادامه می گوید: چیزی که ما می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم این است که سیستم مذکور، بدون ذخیره سازی و بررسی کامل هرگونه ارتباط الکترونیکی توسط NSA، اجازه برقراری آن را نخواهد داد. البته این بدان معنا نیست که آنها همه تماس ها گوش می دهند. بلکه منظور این است که پس از ذخیره سازی می توانند هر زمانی که بخواهند به آنها دسترسی داشته باشند. بنابراین همیشه به میلیون ها میلیون تماس و ایمیل ها رد و بدل شده دسترسی دارند.

این بحران همچنان در رشد کردن است و با اطلاعاتی که هر روز در مورد فعالیت های NSA فاش می شود و تاثیری که بر مردم جهان می گذارد، بیشتر و بیشتر پررنگ تر می شود.



:: موضوعات مرتبط: آموزش , سیاسی , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "رسوایی آمریکا" , "سازمان NSA" , "ضبط تماس های تلفنی" , "گرین‌والد" ,
تاریخ : شنبه 12 مهر 1393
بازدید : 444
نویسنده : parsa

ادوارد اسنودن کارمند سابق سازمان امنیت ملی آمریکا NSA ان.اس.ای در گفتگوی جدید با روزنامه گاردین انگلیس، موارد تازه‌ای از تخلفات این سازمان بیان کرده است.

وی خبر داده که کارکنان سازمان ان.اس.ای با سوءاستفاده از تجهیزات در دسترس خود، نسبت به ردگیری عکس‌های عریانی که کاربران اینترنت به طور خصوصی و شخصی به یکدیگر ایمیل می‌کنند، اقدام می‌کنند

به گفته اسنودن، کارکنان ان.اس.ای در طول ردگیری و جاسوسی از محتواهای اینترنتی و ایمیل‌های شخصی میلیون‌ها نفر از مردم جهان، به طور طبیعی به عکس‌های شخصی لخت و ناجور افراد برخورد می‌کردند که طبق قاعده سازمانی باید از آنها عبور کنند، اما این افراد نسبت به ارسال تصاویر شخصی دیگران به یکدیگر، مرتکب تخلفات اخلاقی و سازمانی می‌شوند.

به عبارت دیگر، در حالی که وظیفه ذاتی سازمان ان.اس.ای رصد محتواها و مطالب مشکوک به فعالیت‌های تروریستی و ضدامنیتی در عرصه اینترنت است، کارکنان این سازمان به سرک کشیدن به عکس‌ها و مطالب شخصی مردم عادی و خواندن ایمیل‌های افراد، عادت کرده‌اند به طوری که اسنودن این رفتار را سرگرمی و تفریح روزانه کارکنان ان.اس.ای اعلام کرده است



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "ادوارد اسنودن" , "NSA" , "سازمان امنیت ملی آمریکا" , "جاسوسی" , "رصد محتوا" , "ایمیل" , "عکس" , "لخت" , "عریان" ,
تاریخ : جمعه 9 خرداد 1393
بازدید : 554
نویسنده : parsa

پیشران جت موجود در این موشک جدید ایرانی وظیفه حفظ این سرعت را به طور ثابت برای رسیدن به هدف بر عهده دارد که موجب اجرای سریعتر مأموریت در مقایسه با بمب‎های دورایستا با همین برد می‎شود. این بمب‎ها به دلیل عدم برخورداری از پیشران به مرور دچار افت سرعت می‎شوند.

سلاح‎های دورایستا امروزه به یکی از مهمترین انواع سامانه‎های تهاجمی نیروهای هوایی دنیا تبدیل شده به طوری که کشورهای مختلفی اقدام به طراحی و ساخت بمب‎ها و موشک‎های دورایستا کرده اند. تمامی این سلاح‎ها در مراحل مختلف پرواز دارای قابلیت هدایت و کنترل هستند و حتی می‎توانند در صورت لزوم در میانه مسیر، هدف دیگری را برای حمله انتخاب کنند.

برخی از موشک‎های دورایستای هواپرتاب ساخته شده در دنیا با بهره‎گیری از برد بالای خود، از سمتی غیر جهت پرواز و راستای اولیه شلیک از هواپیما به هدف نزدیک شده و در واقع می‎توانند هدف را دور بزنند. تعدادی از این موشک‎های دورایستا که دارای بردهای بالا هستند در دسته موشک‎های کروز قرار می‎گیرند.

 

صلی‎ترین مشخصه این نوع موشک‎ها پرواز در ارتفاع بسیار نزدیک به سطح زمین و عموماً کمتر از 30 متری در فاز پیمایشی (کروز) از مراحل حرکت آن است که بخش بسیار زیادی از زمان پرواز آنها را شامل می‎شود از این رو این موشک‎ها به نام کروز شناخته شدند بر خلاف تصور نادرستی که این واژه را صرفاً به وجود قابلیت هدایت در موشک نسبت می‎دهد.

 



:: موضوعات مرتبط: ارتش , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "تجهیز" , "جنگنده" , "نیروی هوایی" , "موشک" , "ارتش" ,
تاریخ : جمعه 9 خرداد 1393
بازدید : 595
نویسنده : parsa

فرمانده نیروی زمینی ارتش از تست موشک با برد بیش از ۴ کیلومتر بر روی بالگردهای هوانیروز در خردادماه خبر داد.

امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش در مراسم جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان هوانیروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بالگردهای ما از نظر عملیاتی در شرایط بسیار خوبی هستند و به موشک‌ها و راکت‌های جدیدی مجهز شدند.

وی افزود: برای اولین بار موشکی با برد بیش از چهار کیلومتر را بر روی بالگرد در رزمایش بیت‌المقدس که خرداد ماه در اصفهان برگزار می‌شود، تست خواهیم کرد. این یک موشک بهینه‌سازی شده است.

پوردستان تاکید کرد: ارتقاء تیربارها و قابلیت پروزای بالگردها از جمله دیگر دستاوردهای هوانیروز است. همچنین سیستم دید در شب بالگردها کامل شده است

وی در پایان با اشاره به ارتباط نزدیک نزاجا با صنعت دفاعی گفت: در حال حاضر بالگرد پیستونی در دستور کار است و امیدواریم در پایان سال شاهد افتتاح بالگرد ملی باشیم. بالگردی که هزینه‌های آموزشی را تا حد زیادی پایین می‌آورد.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "هوانیروز" , "موشک" , "فرمانده نیروی زمینی" , "بالگرد" , "رزمایش" ,
تاریخ : جمعه 9 خرداد 1393
بازدید : 463
نویسنده : parsa

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز با رشد، توسعه، نفوذ و تاثیرگذاری که در مسلمانان و کشورهای جهان پیدا کرده است، به حرکت راهبردی همه مدیران نیاز دارد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز با رشد، توسعه، نفوذ و تاثیرگذاری که در مسلمانان و کشورهای جهان پیدا کرده است، به حرکت راهبردی همه مدیران نیاز دارد.

به گزارش دفتر ویژه رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر بسیجی سید حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در مراسم اعطای دانش‌نامه به دانش‌آموختگان دکتری دانشگاه عالی دفاع ملی که با حضور مقامات و فرماندهان عالی‌رتبه نظامی کشور برگزار شد، ضمن تبریک به فارغ‌التحصیلان، اظهار کرد: مقصود از آموزش دوره عالی دفاع ملی این است که ما مدیرانی در تراز جمهوری اسلامی و برای ولایت فقیه تربیت کنیم تا ان‌شاءالله زمینه‌ساز ظهور حضرت صاحب‌الزمان(عج) منجی عالم بشریت باشند.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "آجا" , "ستاد کل" , "راهبرد" , "فیروزآبادی" , "سرلشکر بسیجی" , "رئیس ستاد کل" ,
تاریخ : جمعه 9 خرداد 1393
بازدید : 620
نویسنده : parsa

سامانه‌های فرماندهی و کنترل هوشمند "فکور" و سامانه ارتباط رادار "رسول"، صبح امروز با حضور فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی، مراسم رونمایی از سامانه‌های فرماندهی و کنترل هوشمند "فکور" و سامانه ارتباط رادار "رسول" که به صورت کاملا بومی و بدست توانمند متخصصین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و همکاری پدافند هوایی طراحی و به مرحله تولید رسیده است با حضور امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی، فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) و جمعی از مسئولین کشوری و لشکری انجام شد.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "آجا" , "پدافند" , "سامانه" , "موشکی" , "ارتش" ,
تاریخ : جمعه 13 دی 1392
بازدید : 629
نویسنده : parsa

 محققین دارپا اخیرا بر روی پروژه‌ای سرمایه گذاری کرده‌اند که سعی دارد تمامی مکالمات را ضبط کرده، تبدیل به متن نموده و حتی قابلیت تماس دوباره با تمامی شماره‌های گرفته شده بوسیله فرد مظنون را داشته باشد.

محققین دارپا اخیرا بر روی پروژه‌ای سرمایه‌گذاری کرده‌اند که سعی دارد تمامی مکالمات را ضبط کرده، تبدیل به متن نموده و حتی قابلیت تماس دوباره با تمامی شماره‌های گرفته شده بوسیله فرد مظنون را داشته باشد.

طراحی ماشین‌های تحلیل مکالمات و بهبود سیستم‌های تبدیل گفتار به متن همواره یکی از پروژه‌هایی بوده‌ است که دارپا در طی سال‌های اخیر بر روی آن تمرکز زیادی داشته‌است؛ امّا این پروژه بسیار فراتر از نمونه‌های قبلی است، زیرا در این پروژه، مکالمات انجام شده بین افراد می‌تواند بوسیله این دستگاه برای همیشه ضبط و ذخیره شود.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "ایمیل‌" , "آمریکا" , "توییت‌" , "جاسوسی" , "دارپا" , "گوگل" , "مکالمات تلفنی" , "EARS" ,
تاریخ : جمعه 13 دی 1392
بازدید : 666
نویسنده : parsa

 

امروزه خدمت و خیانت مرزی به باریکی مو دارد، در دنیای مجازی این اتفاق به صورت کاملا نامحسوس صورت می‌پذیرد؛ به گونه‌ای که قربانی زمانی به قربانی شدن خود پی‌می‌برد که در منجلاب مشکلات ماوقع آن خیانت به ظاهر خدمت، گرفتار آمده باشد.

امروزه خدمت و خیانت مرزی به باریکی مو دارد، شاید در دنیای رفتارهای انسانی همچون روابط اجتماعی، اقتصادی، سیاست و روابط بین‌المللی این امر نمودی واقع‌تر داشته باشد؛ این از آن‌جاست که دنیای فیزیکی مواجهه ما با این موضوع را ملموس‌تر می‌کند و انسان با کمی هشیاری می‌تواند مانع پیش‌آمدن حوادث بعدی و گرفتاری‌های بیشتر شود.

اما در دنیای مجازی این اتفاق به صورت کاملا نامحسوس صورت می‌پذیرد به گونه‌ای که قربانی زمانی به قربانی شدن خود پی‌می‌برد که در منجلاب مشکلات ماوقع آن خیانت به ظاهر خدمت، گرفتار آمده باشد.

در این خبر قصد داریم از دریچه خدمات صنعت تکنولوژی اطلاعات به خیانت علیه انسان بپردازیم، خدماتی که با نیتی خوب پایه‌ریزی می‌‎شوند امّا خود بستری برای قربانی شدن بشر در دام جرایم سایبری می‌شوند. برای تبیین این امر ابتدا به سراغ یکی از ظواهر خدمات تکنولوژی اطلاعات یعنی "شماره شناسایی دستگاه" می‌رویم و سپس چگونگی قرار گرفتن این بستر به عنوان راهی برای خیانت به انسان و دزدی اطلاعات کاربران را به همراه اینفوگرافیک و نمودار برای شما تبیین می‌کنیم.

"شماره شناسایی دستگاه / Device ID" یک رشته از حروف و یا اعداد می‌باشد که به صورت انحصاری برای هر دستگاه در نظر گرفته می‌شود. امروزه اکثر گوشی‌های‌ هوشمند چندین شماره شناسایی دارند که هر کدام برای اهداف گوناگون به کارگرفته می‌شوند. بعضی از این شماره‌های شناسایی، تنها برای فعال کردن بعضی از خدمات گوشی مانند وای‌فای و بلوتوث کاربرد دارند.

 



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "اپلیکیشن‌ها" , "اطلاعات" , "سرقت" , "جاسوسی" , "جاسوسی اینترنتی" , "تبلت" , "گوشی" , "فناوری" ,
تاریخ : جمعه 13 دی 1392
بازدید : 469
نویسنده : parsa

اگر به تازگی یک گوشی هوشمند، لپ‌تاپ، تبلت و یا آی‌پد خریده‌اید،شاید با سرویس اسکایپ مواجه شده باشید. اسکایپ سرویسی است که همچون دیگر مسنجر‌ها به کاربر اجازه می‌دهد تا از طریق وب‌کم و میکروفون با دیگر کاربران تماس صوتی و تصویری برقرار نماید. تماس تلفنی داخلی در بین کاربران اسکایپ رایگان است ولی اگر کاربر بخواهد تماس خارج از سرویس برقرار نماید یعنی بخواهد با یک خط ثابت و یا موبایل صحبت کند، آن‌گاه هزینه مکالمات او بر اساس مکالمات خارجی محاسبه خواهد شد.

این امکانات به اضافه امکانات خاص اسکایپ هم‌چون انتقال فایل و ویدیو کنفرانس باعث شده است که بسیاری از کاربران به سمت اسکایپ گرایش پیدا کرده‌اند. اما پیش از استفاده از هر امکاناتی در دنیای آی‌تی بهتر است در مورد آن تحقیقات مفصّلی انجام دهیم و سپس از آن بهره بریم؛ زیرا گاهی این نا آگاهی‌ها باعث می‌شود که در دام‌هایی گرفتار شویم که بیرون آمدن از آن برایمان بسیار گران تمام شود.

اگر به هر یک از سایت‌های امنیت آی‌تی سری بزنید و کمی در مورد این نرم‌افزار کاربردی در ویکی‌پدیا و سایر منابع جستجو کنید خواهید دید که بسیاری از مدیران شبکه‌های اینترنتی در سراسر دنیا اجازه نمی‌دهند که شرکت‌ها، ارگان‌های دولتی‌، شبکه‌های خانگی و حتی محیط‌های آموزشی از این نرم‌افزار کاربردی استفاده نمایند زیرا از این نکته نگران هستند که اسکایپ علاوه بر استفاده بیش از حد مجاز از پهنای باند، مشکلات امنیتی‌ای نیز برای آن‌ها به وجود آورند.

 



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "آمریکا" , "آی‌تی" , "اسکایپ" , "انگلیس" , "جاسوسی" , "شبکه‌" , "گوشی هوشمند" , "مایکروسافت" , "نرم افزار کاربردی" , "ویندوز" , "Windows Live Messenger" ,
تاریخ : دو شنبه 14 مرداد 1392
بازدید : 571
نویسنده : parsa

ایران هدف اصلی جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا

 

ایران، اردن،‌ پاکستان و مصر بیش‌ترین اهداف نظارت و تجسس اطلاعاتی آمریکا بوده‌اند.

این اسناد نشان ‌دهنده یک ابزار کاوش اطلاعات و تحلیل اطلاعات جاسوسی متعلق به آژانس امنیت ملی آمریکاست که به آن با عنوان «مخبر بی‌ حد و مرز» اشاره می‌شود و قادر به جمع‌آوری داده‌ها از طریق شبکه‌های تلفنی و کامپیوتری است.

براساس اطلاعات آژانس ملی آمریکا درباره این برنامه، این ابزار به کاربران اجازه می‌دهد کشوری را روی نقشه انتخاب کرده و حجم اطلاعات مربوط به آن را مشاهده کند.

در نقشه‌ها ایران کشور اصلی هدف جمع‌آوری اطلاعات بوده است دست کم در یک دوره 30 روزه که در مارس 2013 پایان یافته 14 میلیارد گزارش از آن تهیه شده است.

دومین کشور مورد نظر پاکستان با 13.5 میلیارد گزارش در همان دوره زمانی بوده و پس از آن اردن با 12.7 میلیارد قرار دارد.

مصر و هند نیز پس از این کشورها در راس جمع‌آوری اطلاعات قرار دارند.

این گزارش در بهبوهه اتهامات کنگره علیه آژانس امنیت ملی آمریکا مطرح می‌شود مبنی بر این که این آژانس از مردم آمریکا جاسوسی می‌کند. در مارس سال جاری این آژانس در جلسه استماع سنا ادعا کرد که تکنولوژی که در اختیار دارد قادر به ردگیری و جمع‌آوری داده‌ها درباره ارتباطات مردم نیست.



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "افشاگر" , "مامور" , "سیا" , "ادوارد اسنودن" , "جمع آوری اطلاعات" , "شهروندان" , "اشلون" , "شبکه جهانی" , "جاسوسی" , "آژانس امنیت ملی" , "آمریکا" , "ماهواره" , "ایمیل" , "جمع آوری" , "تماس تلفنی" , "اطلاعات" , "امنیت" , ارتباط" , "facebook" , "فیس بوک" , "شبکه های اجتماعی" , "ویروس" , "کدخدا" ,
تاریخ : دو شنبه 27 خرداد 1392
بازدید : 718
نویسنده : parsa

 

صاحبان اینترنت چگونه جاسوسی می کنند

 شما لپ تاپ تون را باز میکنید فینگر تاچ تا انگشتتون را گذاشتید اولین بار به اینترنت وصل شدید اثر انگشت شما را اونجا ثبت میکنهه اثر انگشت شما میره. اولین باری که توی وب کم اون لپ تاپ تون نگاه کردید خیره شدید چشم شما را اسکن میکنه ...

 

 



:: موضوعات مرتبط: علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "اشلون" , "شبکه جهانی" , "جاسوسی" , "آژانس امنیت ملی" , "آمریکا" , "ماهواره" , "ایمیل" , "جمع آوری" , "تماس تلفنی" , "اطلاعات" , "امنیت" , ارتباط" ,
تاریخ : دو شنبه 27 خرداد 1392
بازدید : 1211
نویسنده : parsa

 

 

 

  برنامه جاسوسی جهانی "اشلون"

 

اشلون واژه‌ای است که معمولا برای اشاره به یک سیستم جاسوسی جهانی (تأسیس در سال 1947) که سازمان‌های اطلاعاتی پنج کشور آمریکا، انگلستان، کانادا، استرالیا و نیوزیلند در آن نقش دارند و هم‌‌اکنون توسط آژانس امنیت ملی آمریکا هدایت می‌شود، به کار می‌رود. اشلون مقادیر عظیم تماس‌های تلفنی، پیام‌های ایمیل، دانلودهای اینترنتی، ارتباطات ماهواره‌ای و غیره را جمع‌آوری کرده، سپس اطلاعات مورد نظر را از طریق برنامه‌های اطلاعاتی تصفیه می‌کند.



:: موضوعات مرتبط: آموزش , علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "اشلون" , "شبکه جهانی" , "جاسوسی" , "آژانس امنیت ملی" , "آمریکا" , "ماهواره" , "ایمیل" , "جمع آوری" , "تماس تلفنی" , "اطلاعات" , "امنیت" , ارتباط" ,
تاریخ : دو شنبه 27 خرداد 1392
بازدید : 539
نویسنده : parsa

هشداری در مورد تصاویر فيس بوکي

در اين راستا پژوهشگران از 93 دانشجوي داوطلب عکس گرفتند و به کمک اين عکس ها و نرم افزاري که به صورت عمومي در دسترس همه قرار دارد، توانستند در مدت 3 ثانيه صاحب هر عکس را در شبکه هاي اجتماعي رهگيري کنند

در ادامه با استفاده از اطلاعات و شرح حال موجود در پروفايل شخصي افراد توانستند پنج رقم اول شماره تأمين اجتماعي آنها را در 27 درصد موارد بدرستي حدس بزنند

اين پژوهش در دانشگاه کارنگي ملون در پيتسبورگ آمريکا با استفاده از نرم افزار تشخيص چهره موسوم به «پيت پت» انجام شد. اين نرم افزار بتازگي از سوي گوگل خريداري شده است

پژوهشگران، 93 عکسي که از چهره دانشجويان داوطلب گرفته بودند با 261 هزار و 262 عکسي که به صورت عمومي در پروفايل کاربران فيس بوک در دسترس است، مقايسه کردند

نرم افزار «پيت پت» در کمتر از 3 ثانيه، 10 عکس را که بيشترين شباهت را با عکس اصلي داشتند، فهرست کرد. در بيش از 30 درصد موارد، عکس شخص مورد نظر در ميان سه عکس ابتداي فهرست قرار داشت



:: موضوعات مرتبط: امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "اشلون" , "شبکه جهانی" , "جاسوسی" , "آژانس امنیت ملی" , "آمریکا" , "ماهواره" , "ایمیل" , "جمع آوری" , "تماس تلفنی" , "اطلاعات" , "امنیت" , ارتباط" , "facebook" , "فیس بوک" ,
تاریخ : یک شنبه 14 تير 1392
بازدید : 453
نویسنده : parsa

  مراقب چهره یابی فیس بوک باشید

مقامات آلمانی به مدیران فیس بوك در مورد قابلیت شناسایی كاربران از طریق چهره آنها هشدار داده و از آنها خواسته اند هر چه سریعتر این سرویس را غیرفعال كند.

فیس بوك بتازگی به كاربران خود امكان داده برای ورود به این سایت از سرویس شناسایی چهره فیس بوك استفاده كنند، اما تخصصان نگرانند كه این قابلیت به ابزار جدیدی برای نقض حریم شخصی كاربران مبدل شود و فیس بوك از تصاویر جمع آوری شده كاربران خود برای تجارت و كسب درآمد استفاده كرده و آنها را در اختیار اشخاص و گروه های ثالث قرار دهد. 



:: موضوعات مرتبط: آموزش , علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: "اشلون" , "شبکه جهانی" , "جاسوسی" , "آژانس امنیت ملی" , "آمریکا" , "ماهواره" , "ایمیل" , "جمع آوری" , "تماس تلفنی" , "اطلاعات" , "امنیت" , ارتباط" , "facebook" , "فیس بوک" ,
تاریخ : یک شنبه 12 مهر 1392
بازدید : 465
نویسنده : parsa

ردگيري كاربران حتي پس ازخروج از فیس‌بوک

 

کاربرانی که عضو سایت فیس بوک هستند باید بدانند که حتی بعد از خروج از این سایت هم ردگیری شده و اعمالشان در فضای مجازی تحت نظر قرار می گیرد

فیس بوک از همان ابتدای راه اندازی توجهی به لزوم حفظ حریم شخصی کاربران نداشته و همیشه در تلاش بوده با جمع آوری اطلاعات مربوط به نحوه استفاده کاربرانش از این سایت به کسب درآمد بپردازد و اطلاعات ارزشمند مربوط به عادات کاربری افراد را جمع آوری و به تناسب مورد استفاده و بهره برداری قرار دهد



:: موضوعات مرتبط: آموزش , علم و فن آوری , امنیت , ,
:: برچسب‌ها: " ,

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

سلام دوستان گلم
سلام و خسته نباشید به همه بازدید کنندگان عزیز

چه مطالبی از سایت مورد علاقه شما بوده است؟


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان parsaasaly و آدرس parsasaraasaly.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 250
بازدید کل : 20196
تعداد مطالب : 134
تعداد نظرات : 17
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com