در دوران كودكى از دانشمند بزرگى پرسيدم كه انسان چه وقت بالغ مى شود؟ در پاسخ گفت : ((در كتب فقه نوشته شده ، يكى از سه نشانه دليل بالغ شدن است : 1 - تمام شدن پانزده سال (قمرى ) 2 - محتلم شدن 3 - روييدن موى زير ناف . ولى بالغ شدن در حقيقت يك شرط دارد و آن اينكه همت تو به كسب رضاى خدا بيش از كسب بهره هواى نفس باشد. كسى كه چنين نيست محققان او را به عنوان بالغ نمى شناسند.))
به صـــــورت آدمى شـــــد قطره آب كه چل روزش قرار اندر رحم ماند
وگر چل ساله را عقل و ادب نيست به تحقيقش نشايد آدمى خواند
جـــوانمردى و لطفــــــــست آدميت همين نقــــش هيولايى مپندار
هنر بايد، به صـــورت مى توان كرد به ايوانها در، از شنـگرف و زنگار
چو انسان را نباشد فضل و احسان چه فرق از آدمى با نقــش ديوار
بدست آوردن دنيــــا هـــــنر نيست يكى را گر توانى دل به دست آر
ایران، اردن، پاکستان و مصر بیشترین اهداف نظارت و تجسس اطلاعاتی آمریکا بودهاند.
این اسناد نشان دهنده یک ابزار کاوش اطلاعات و تحلیل اطلاعات جاسوسی متعلق به آژانس امنیت ملی آمریکاست که به آن با عنوان «مخبر بی حد و مرز» اشاره میشود و قادر به جمعآوری دادهها از طریق شبکههای تلفنی و کامپیوتری است.
براساس اطلاعات آژانس ملی آمریکا درباره این برنامه، این ابزار به کاربران اجازه میدهد کشوری را روی نقشه انتخاب کرده و حجم اطلاعات مربوط به آن را مشاهده کند.
در نقشهها ایران کشور اصلی هدف جمعآوری اطلاعات بوده است دست کم در یک دوره 30 روزه که در مارس 2013 پایان یافته 14 میلیارد گزارش از آن تهیه شده است.
دومین کشور مورد نظر پاکستان با 13.5 میلیارد گزارش در همان دوره زمانی بوده و پس از آن اردن با 12.7 میلیارد قرار دارد.
مصر و هند نیز پس از این کشورها در راس جمعآوری اطلاعات قرار دارند.
این گزارش در بهبوهه اتهامات کنگره علیه آژانس امنیت ملی آمریکا مطرح میشود مبنی بر این که این آژانس از مردم آمریکا جاسوسی میکند. در مارس سال جاری این آژانس در جلسه استماع سنا ادعا کرد که تکنولوژی که در اختیار دارد قادر به ردگیری و جمعآوری دادهها درباره ارتباطات مردم نیست.
داستان ادعاي دموکراسي و آزادي بيان جناب کدخداست اينکه دائم در شوراهاي خودساخته عليه ايران بيانيه و حکم صادر مي کنند اما...داستان گزارش امروز، يک هشدار است به نسلي که بيشترين زمان روزانه و شبانه خود را در دنياي اينترنت مي گذارند آن هم بدون اينکه بداند ناخواسته تمام رفتار اينترنتي اش رصد مي شود و او با پست هاي کوچک فيس بوکي هم مي تواند نقش يک جاسوس ناخواسته را براي آمريکا و ساير رقباي زخم خورده نظام، ايفا کند. بد نيست بدانيد که امريکايي ها به شهروندان خودشان هم رحم نمي کنند و روزانه 100 ميليارد ايميل و 20 تريليون مکالمه در شبکه هاي مختلف ارتباطي را بررسي، ثبت و ضبط مي کنند. و اين جداي برنامه ريزي هاي فوق پيشرفته براي نفوذ به خانه ها و حريم خصوصي مردم دنياست...با ما براي لذت خواندن اطلاعاتي باورنکردني اما واقعي همراه شويد!
اعتراف با اعتماد به نفس باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا روز جمعه گذشته از استراق سمع و جاسوسي از حساب کاربري و گوش کردن مخفيانه مکالمات تلفني توسط ماموران دولت خود حمايت کرد و گفت که جاسوسي به طور کامل تحت نظارت کنگره و قضات صورت مي گيرد تا توازن ميان امنيت و حريم خصوصي افراد حفظ شود! رئيس جمهور آمريکا در اين مراسم سخنراني که به منظور ديگري برگزار شده بود، به طور رسمي اعلام کرد که دولت براي حفظ امنيت کشور، جاسوسي شهروندان را در دستور کار دارد و اين جاسوسي هيچ تناقضي با حريم خصوصي افراد ندارد. اوباما اين گونه گفت: فکر مي کنم که ما به طور متوازن يک فرايند و رويه اي را به وجود آورديم که مردم آمريکا درباره آن احساس آرامش و راحتي کنند! قبل از اين اوباما درباره مشتريان تلفني وريزون (يک شرکت مخابراتي در آمريکا) و نظارت آژانس امنيت ملي آمريکا (NSA) روي اين مشتريان مطالبي گفته بود که با شکايت رسانه هاي آمريکا روبه رو شده بود ولي حالارئيس جمهور آمريکا علناً جاسوسي دولت از تمام شهروندان را خبر مي دهد و اين ادامه پروژه هاي جاسوسي دولت بوش محسوب مي شود. اوباما که تلاش مي کرد به مردم القا کند که دولت به تماس هاي تلفني آنها گوش نمي دهد، گفت: وقتي بحث تماس هاي تلفني باشد، هيچ کس به تماس هاي تلفني شما گوش نمي کند. هدف اين برنامه گوش کردن به تماس هاي تلفني نيست بلکه همان طور که اشاره شد، آنچه که جامعه اطلاعاتي انجام مي دهد اين است که به دنبال شماره تلفن ها و مدت تماس هاي تلفني است. آنها به دنبال نام افراد و محتويات تماس تلفني آنها نيستند. برنامه جاسوسي از شهروندان آمريکايي اين اجازه را به اف بي آي و ديگر سازمانهاي امنيتي آمريکا مي دهد تا طي زمان، حرکات و تماس هاي شهروندان آمريکايي را تحت تعقيب قرار داده و از آنها آگاه شوند. او البته اين تناقض را نيز مطرح کرد: کارشناسان با با رصد کردن اينگونه اطلاعات تلفن ها مي توانند در جلوگيري از اقدامات تروريستي پيشرو باشند اما اگر مقامات اطلاعاتي واقعا به دنبال گوش کردن به تمامي تماس ها باشند، بايد به يک قاضي فدرال مراجعه کنند درست مثل آنکه در يک تحقيقات جنايي هستند.
«ادوارد اسنودن»، مأمور 29 ساله سابق سیا ساعاتی پس از اینکه طی گفتوگویی تصویری با خبرنگار روزنامه گاردین هویت و هدف خود از افشاگریها علیه حاکمیت آمریکا را عیان ساخت ناپدید شد. این فرد هنگام افشاگری در هتلی واقع در هنگکنگ حضور داشت و پیش از این گفته بود نسبت به امنیت خود نگران است. پیش از این خبرهایی از احتمال دستگیری «اسنودن» از سوی نیروهای هنگکنگی و تحویل وی به نیروهای امنیتی آمریکا مخابره شده بود. براساس این گزارش، مصاحبه وی با گاردین باعث شده بود دولت آمریکا اقدامات لازم برای استرداد اسنودن به آمریکا و مجازات وی را انجام دهد. «ادوارد اسنودن»، 29 ساله، پیشتر یکی از اعضای سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا «سیا» بوده است که در مصاحبه با گاردین، خود را بعنوان یکی از منابع اطلاعات فاش شده درباره برنامه جاسوسی محرمانه آمریکا که اطلاعات مربوط به سوابق اینترنتی و تلفنی شهروندان آمریکایی و افراد خارجی را به صورت مخفیانه استفاده میکردند، معرفی کرد. وی تصریح کرد که اطلاعات فاش شده درباره برنامه موسوم به «پریزم» را فاش کرده است تا به این وسیله آزادی اساسی و بنیادین مردم سراسر جهان را مورد حفاظت قرار دهد. اسنودن گفته است: نمیخواهد در جهانی زندگی کند که آنچه انجام میدهد و میگوید ضبط و ثبت میشود. این چیزی نیست که او از آن حمایت کند و بتواند با آن کنار بیاید. براساس این گزارش، اسنودن فاش کرد که سازمان امنیت ملی آمریکا اطلاعات مربوط به تماسهای تلفنی و همچنین اطلاعات اینترنتی شهروندان آمریکایی و دیگر افراد خارجی را از شرکتهای بزرگی چون گوگل و فیسبوک به صورت مخفیانه به دست میآورد. در این حال خبر میرسد، دهها هزار نفر از شهروندان آمریکایی در حمایت از «اسنودن» و در شبکههای اجتماعی به تهیه توماری اقدام کرده و از اوباما خواستهاند از وی حمایت کند. دهها نفر از مردم نیویورک نیز با برپایی تجمع از «اسنودن» حمایت کردند. برخی فعالیتهای اجتماعی برای جمعآوری وجوه نقد به منظور صرف کردن آن در حمایت از این مأمور سابق سیا آغاز شده است. اسنودن در گفتو گوی خود با گاردین گفته بود، پس از مشاهده واقعیات به این نتیجه رسیده است که اوباما هیچ فرقی با بوش ندارد!
هدف خانواده به عنوان یک جامعه کوچک تربیت و انطباق اجتماعی فرزندان است و این عمل در خانواده هایی با افراد معتاد، دچار ضعف می باشد. پژوهش حاضر با هدف شناخت تأثیر اعتیاد بر سلامت روانی فرزندان انجام گرفته است و سعی نموده است مقایسه هایی بین فرزندان افراد معتاد و فرزندان افراد غیر معتاد صورت دهد برای این کار از مقیاس روان رنجوری (N) آزمون آیزنگ، مقیاس جامعه ستیزی (P) آزمون آیزنگ و میزان اضطراب و نا امیدی استفاده نموده است.
در این راستا با روش نمونه گیری خوشه ای از میان کلیه افرادی که والدین معتاد داشتند در مدارس راهنمایی دخترانه، ۱۵ نفر دانش آموز دارای والدین معتاد و ۱۵ دانش آموز دارای والدین غیر معتاد انتخاب شدند تا تأثیر اعتیاد والدین بر فرزندان سنجیده شود.
برای رسیدن به این هدف نیز سه آزمون EPQ (آیزنگ)، اضطراب و نا امیدی به عنوان ابزار تحقیق مورد استفاده قرار گرفته است. یافته های پژوهش نشان می دهد که خانواده یک واحد اجتماعی کوچک ولی حساس است.
والدین اولین کسانی هستند که شخصیت فرزندان را شکل می دهند. محیط خوب باعث رشد افکار فرزندان می شود و محیط بد نیز می تواند عمیق ترین تباهی ها را در فرزندان شکل دهد. در چنین حالتی در صورتی که والدین دچار آلودگی (به خصوص مواد مخدر) باشند، فرزندان آنها نیز از هر لحاظ آسیب پذیر می شوند.
خانواده دارای فرد معتاد محصولی همانند کسالت و بیماریهای روحی– روانی برای فرزندان به بار می آورد؛ روان رنجوری و پریشانحالی فرزندان در این خانواده ها بیشتر است؛ هم چنانکه آنها نسبتاً اضطراب و نا امیدی بیشتری را احساس می کنند. این افراد برای ابتلا به بزهکاری مستعد تر هستند و آینده مناسبی برای خود نمی بینند.
بنابراین نسبت به آینده نا امید هستند و یأس و سرخوردگی در آنها نمایان است. پس باید نسبت به این خانواده ها مسوولانه تر برخورد شود و تدابیر مخصوصی اتخاذ گردد.
امروزه هارددیسک رایانه بسیاری از کاربران مملو از عکسها ویدئوها و حتی صداهای خاطرهانگیزی است که با مشاهده آنها لحظات فراموش شده را بازسازی کرده و شادیها و اشکهای گذشته را به یاد میآورند. تا بهحال به این فکر کردهاید که میتوانید عکسها، صداها و ویدئوهای خود را با یکدیگر ترکیب کرده و با چیدمان مناسب آنها از لحظات به ثبت رسیده خود، داستانهایی بهیادماندنی خلق کنید؟
مقامات آلمانی به مدیران فیس بوك در مورد قابلیت شناسایی كاربران از طریق چهره آنها هشدار داده و از آنها خواسته اند هر چه سریعتر این سرویس را غیرفعال كند.
فیس بوك بتازگی به كاربران خود امكان داده برای ورود به این سایت از سرویس شناسایی چهره فیس بوك استفاده كنند، اما تخصصان نگرانند كه این قابلیت به ابزار جدیدی برای نقض حریم شخصی كاربران مبدل شود و فیس بوك از تصاویر جمع آوری شده كاربران خود برای تجارت و كسب درآمد استفاده كرده و آنها را در اختیار اشخاص و گروه های ثالث قرار دهد.
شما لپ تاپ تون را باز میکنید فینگر تاچ تا انگشتتون را گذاشتید اولین بار به اینترنت وصل شدید اثر انگشت شما را اونجا ثبت میکنهه اثر انگشت شما میره. اولین باری که توی وب کم اون لپ تاپ تون نگاه کردید خیره شدید چشم شما را اسکن میکنه ...
اشلون واژهای است که معمولا برای اشاره به یک سیستم جاسوسی جهانی (تأسیس در سال 1947) که سازمانهای اطلاعاتی پنج کشور آمریکا، انگلستان، کانادا، استرالیا و نیوزیلند در آن نقش دارند و هماکنون توسط آژانس امنیت ملی آمریکا هدایت میشود، به کار میرود. اشلون مقادیر عظیم تماسهای تلفنی، پیامهای ایمیل، دانلودهای اینترنتی، ارتباطات ماهوارهای و غیره را جمعآوری کرده، سپس اطلاعات مورد نظر را از طریق برنامههای اطلاعاتی تصفیه میکند.